Rukomet

Počinje 3.Međunarodni rukometni turnir “Topolica 2017”

by Ilija Kovačević | 20:06:2017 | 07:30:51

Foto ; Sa prošlogodišnjeg otvaranja manifestacije

U Baru danas u podne počinje 3. Medjunarodni rukometni turnir "Topolica 2017" u organizaciji rukometnog kluba Prvi as. Na turniru učestvuju 24 ekipe u 4 kategorije, dječaci i djevojčice rodjene 2002 i 2004.god. i mladje.

Organizatorima iz Prvog asa u goste dolazi preko 300 djece iz zemlje i inostranstva. kod dječaka dolazi najbolja ekipa Grčke Filipos iz Verije koja je godinama prvak, H43 Lund koji je po prvi put postao prvak Švedske, prvak Crne Gore Lovćen, treća ekipa Makedonije Ohrid, te Sutjeska...

Kod djevojčica dolaze najbolji klubovi iz Crne Gore ; Budućnost iz Podgorice i Levalea iz Nikšića, Filipos prvak Grčke, te prvak Švedske Goksten...

U utorak, srijedu i četvrtak biće odigrane utakmice po grupama, a u petak će se igrati mečevi za konačan plasman. 

Po prvi put u našoj zemlji biće odigrana utakmica izmedju reprezentacija Crne Gore i Švedske za osobe sa posebnim potrebama. Utakmica se igra u petak u 13 sati, a organizatori pozivaju ljubitelje rukometa da dodju u dvoranu Topolica i daju podršku našoj reprezentaciji.

Veliku zahvalnost, bez čije pomoći ne bi mogli organizovati turnir, iz Prvog asa ističu direktoru SD "Topolica" Branislavu Neneziću, Zoranu Pajoviću direktoru barskog Vodovoda, Osmanu Djokiću iz "Djokić group", Ernardu i Edisu Škrijelj iz E-plusa, Radomir Novakoviću Cakanu, TO Bar, Pop-Art-u,W-grandu i Luci Bar.

Iako turnir počinje danas u podne sa prve dvije utakmice, Budućnost 1 - Prvi as : 16:6, te Prvi as - Mornar 7 : 23:18, svečanost otvaranja manifestacije je zakazana za sjutra (srijeda) u 12 sati.

Kompletan raspored utakmica ;