Odbojka

Baranin Stefan Radević novi član novosadske Vojvodine

by Ilija Kovačević / foto privatna arhiva | 27:07:2018 | 07:03:27


Stefan Radević, nekadašnji “primač” člana prve odbojkaške lige Crne Gore “Bar volley-a” iz Bara i prošle sezone novosadskog “Dunav volleya” novi je član aktuelnog šampiona Srbije, “Vojvodine” iz Novog Sada, odnosno drugog tima ovog kluba.

Radević je prošle godine bio standardan u filijali novosadske Vojvodine, Dunav volleyu koji je član Druge lige Srbije.

Ugovor sa šampionom Srbije, talentovani 18-to godišnji Baranin je potpisao na dvije godine.

Pripreme Vojvodine, odnosno druge ekipe ovog kluba za koju će Radević u sezoni pred nama igrati, počinju 15-og avgusta, a mladi i super talentovani crnogorski reprezentativac od nove sredine mnogo očekuje.

“Veoma sam zadovoljan što mi se ukazala ovakva prilika, jer se u Srbiji pogotovo u Novom Sadu  igra jako kvalitetna i dobra odbojka. Za moje napredovanje u odbojci je ovo veoma važan trenutak i nadam se dobar potez. Istina, za sada sam priključen drugoj ekipi ovog kluba. Potrudiću se da iskoristim svaku šansu na najbolji mogući način. Svakako ovo je velika čast i potrudiću se da ukazano povjerenje opravdam, jer nije mala stvar igrati za veliko odbojkaške ime, kao što je Vojvodina. Zahvalio bi se mom prethodnom klubu Dunav Volley-u gdje sam proveo prelijepih godinu dana , te mom Bar Volley-u gdje sam napravio prve ozbiljnije odbojkaške korake. Naravno, velika zahvalnost i mojoj prodici od koje imam ogromnu podršku– kazao je za naš portal Stefan Radević novi član novosadske “Vojvodine”.

Stefan je prošao sve selekcije Bar volley-a kao i svih mlađih crnogoskih reprezentativnih selekcija gdje je bio jedan od najboljih igrača.