Odbojka

Dragan Nešić na predavanju NVU “Sportski talenat”

| 05:08:2018 | 19:41:10


U organizaciji NVU ''Sportski talenat'' iz Bara, sinoć je okviru programa 10. Sportskih igara u Mrkojevićima u konferencijskoj  sali ''Kalamper Hotel & Spa'' održano predavanje na temu ''Značaj sporta u društvenoj zajednici sa posebnim akcentom na značaj sporta u razvoju djece'', čiji je predavač bio Dragan Nešić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

Kakvi su putevi do postizanja upjeha u životu i u sportu, što je to čemu treba težiti sportski radnik, roditelji i društvena zajednica, koliko psihološki motivacioni aspekt znači u stavranju rezultata i stručne karijere kroz život, prisutnim gostima kroz predavanje i međusobni razgovor govorio je Dragan Nešić koji je sa prisutnim učesnicima predavanja podijelio bogato iskustvo koje stekao tokom trenerske karijere.


-''Naša ciljna grupa na ovom predavanju bili su sportski radnici, roditelji djece koja treniraju u Omladinskom odbojkaškom klubu ''Mrkojevići'', ugledni javni i društveni radnici grada Bara, kao i mladi ljudi pred kojima je izazovna životna ili sportska karijera”.


-“Vjerujem da ćemo kroz ovakve vrste predavanja shvatiti da je vrlo važno da svi zajedno kao društvo, roditelji i sportski radnici ovdje u Mrkojevićima shvatimo  i prihvatimo da je od važnosti da sport zauzme posebno mjesto za razvoj zdravog, modernog i naprednog društva, istakao je dugogodišnji koordinator igara prof. Elvir Bajramović.

Na kraju programa, savjetnik predsjednika opštine Bar, Asim Andrić, simbolično je  uručio zahvalnicu predavaču Draganu Nešiću za stručnu pomoć na unapređenju sporta i kulture u opštini Bar na jubilarnoj manifestacji ''10.Sportske igre Mrkojevići 2018''.


Učesnici predavanj  bili su: Senada Perazić, Samir Arabelović, Vernes Zagora, Amila Vukić, Zehra Vukić, Asim Andrić, Edina Paljević, Samir Mustafić, Dejan Krtalić, Vladimir Pejović, Dušan Simović,  Ivana Ljumović, Miki Ljumović, Iris Ljumović, Amir Mačkić, Adnan Bajramović, Jelena Jelić, Jelena Isidorović, Danijela Delibašić, Emir Peričić, Neđeljko Đurović, Dunja Useinović, Nazim Bećirović, Jasmin Vukić, Filip Matović, Selim Bulić, Senad Bulić, Adnan Seferović i Elvir Bajramović.