Odbojka

Galeb u derbiju kola dočekuje Rudar, Nikšić gost Luke Bar

| 20:10:2018 | 12:30:18


Ove subote igraju se utakmice drugog kola u Prvoj ženskoj ligi za odbojkašice.

U SD “Topolica” biće dupli program. Galeb Poliklinika Hipokrat ugostiće ekipu Rudara u 17 časova, dok će dva sata kasnije (19 sati) Luka Bar dočekati Nikšić

“Očekuje nas težak meč protiv uvijek neugodne i kvalitetne ekipe Rudara, probaćemo da iskoristimo domaći teren i da upišemo nove bodove”, izjavio je trener ekipe Galeba Poliklinike Hipokrat, Nikola Masoničić.

“Utakmicama koje smo igrali sa Galebom nikad nije falilo motiva i dobre igre ni sa naše ni sa njihove strane. Završavane su najčešće rezultatom 3:2. Tako se nadam da će biti i ovaj put. U odnosu na prošlu sezonu potpuno smo podmladili tim i mi i oni. Ali jako puno treniramo i idemo na turnire da bi nadoknadili to neophodno iskustvo i tu zasluga isključivo pripada Ani Marković -igraču/treneru. U ovom meču prednost bih dala odbojkašicama Galeba”, izjavila je Nataša Marković, trener ekipe Rudara.

U istom terminu (17 časova), sastaće se Jedinstvo i Gimnazijalac, dok će sat kasnije u 18 h, u Budvi početi duel između ekipe Mediterana i Morače.

Poslednji meč ovog kola igra se takođe danas. U 19 časova, u SD “Topolica” Luka Bar će ugostiti Nikšić.