Odbojka

Tanja Bokan na treningu OK Galeb

by Ilija Kovačević / foto arhiva kluba | 01:12:2018 | 13:21:02


Kapitenka ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore Tanja Bokan je tokom oktobra i novembra trenirala sa prvim timom OK Galeb što je posebna čast i izraz poštovanja prema ovom klubu.
 
Svojim profesionalnim odnosom na treninzima pokazala je mladim i perspektivnim igračicama aktulenog osvajača Kupa, kako i na koji način treba ići ka kvalitetu i uspjehu. Odbojkašice Galeba su u praksi imale priliku da vide kako se ponaša i kako radi sportista koji je uspio u odbojci i koji nije slučajno kapiten naše seniorske reprezentacije.
 
Tanja je u radu pokazala ozbiljnost, upornost, temeljitost, razumijevanje, podršku, pomoć, nesebičnost i iznad svega kvalitet. Pokazala im je kako veliki sportista radi ozbiljno bez razlike sa kim trenira, kao i kako se pravi sportista ponaša prema trenerima i ostalim članovima u klubu.
 

Na poslednjem treningu u utorak 27. novembra, Galeb se pozdravio sa Tanjom uz simboličan poklon (majica Galeba) i uz želju da je služi zdravlje u nastupima i radu sa novim klubom Bekescaba iz Mađarske.
 
Tanja je pozdravljajući se sa mladim odbojkašicama barskog kluba, poželjela da nastave sa upornim i dobrim radom i sa željom za napedovanje. Poželjela je da se sa nekima ubrzo sretne na treningu seniorske reprezentacije.
 
Trener Galeba i selektor seniorske reprezentacije Crne Gore Nikola Masoničić je poželio Tanji uspjeh u novom klubu i istakao da je najbolja odbojkašica Crne Gore svojim ponašanjem doprinjela da kvalitet treninga bude na potrebnom nivou, te da je većina mladih igračica, trenirajući sa njom, ispoljila poboljšanje u kvalitetu i u odnosu prema radu, što je pored talenta garancija napredovanja i uspjeha..
 
OK Galeb se na ovaj način još jednom zahvaljuje kapitenki našeg seniorskog tima Tanji Bokan.