Odbojka

Galeb uspješno ispratio 2018. godinu

by Ilija Kovačević / foto privatna arhiva | 27:12:2018 | 21:03:30


Galeb je i ovaj put ispoštovao običaj da isprati staru godinu, pa je tako uradio i za 2018. godinu. U igraonici Dvorište okupilo se oko 200 članova kluba i gostiju uz prisustvo uprave kluba.

Uz tradicionalno dijeljenje Galeb čokolada, svi članovi kluba dobili su Galebov kalendar za 2019. godinu. Pored  igrica i muzike, kolektiv Galeba i gosti bili su počašćeni kiflicama, mini sendvičima, sokovima kao i kolačima i slatkišima koje su poslale mnoge majke, djevojaka i dječaka iz kluba.


Ovo je bila prilika da se podsjeti da je 2018. godina bila jedna od najuspješnijih galebovih godina. Osvojen je Kup Crne Gore, u takmičenju Prve lige Galeb je bio treći, dok je i u takmičenju Druge lige osvojio prvo mjesto.

U konkurenciji kadetkinja i juniorki je osvojio prvo mjesto, a šest kadetkinja ovogo kluba bile su članice reprezentacija Crne Gore koja je postala prvak Balkana, dok je odbojkašica Marija Tuševljak bila najbolja igračica na tom turniru.


Galebov trener prvog tima Nikola Masoničić, pored toga što je bio selektor kadetske reprezentacije Crne Gore, u ovoj godini je postao selektor seniorske reprezentacije Crne Gore, što je pored priznanja njemu lično ujedno i priznanje barskom klubu.


Svim prijateljima, sponzorima, kao i lokalnoj upravi našeg grada, Galeb na ovaj način želi da se zahvali na dosadašnjoj pomoći, kao i da poželi srećnu i uspješnu 2019. godinu.