Odbojka

Galeb ugostio prijatelje iz obrenovačkog Tenta

by Ilija Kovačević / foto privatna arhiva | 08:02:2019 | 13:03:38


ŽOK Galeb nastavlja lijepu saradnju sa klubovima, kako u zemlji tako i u regionu. Nedavno je barski klub ugostio mlađe pionirke OK Tent-a i to u nekadašnjem kultnom prostoru barskog sporta, sali OŠ “Jugoslavija”.

To je nastavak saradnje koja se odvija već treću godinu za redom. Inače, OK Tent-u ovo je treći put u poslednje tri godine, da boravi u Budvi na mini pripremema kod našeg poznatog trenera Bima Strugara.

Galeb je njihovo gostovanje iskoristio da i ovoga puta sa Obrenovčankama odigra dvije vrlo zanimljive utakmice u konkurenciji mlađih pionirki, odnosno 2006./07. i 2008./09. godište.

Iako rezultat nije bio u prvom planu, u barskom klubu ističu da su njihove  selekcije bile uspješnije, što je zapažen uspjeh kada se zna da je Tent jedan od boljih klubova u Srbiji i poznat u radu sa mlađim kategorijama.

Dogovorena je dalja saradnja, uz želju da Galeb učestvuje na poznatom međunarodnom turniru u Obrenovcu u aprilu ove godine.

Treneri Galeba su ovom prilikom poslali pozdrave i želje za uspjehom, njihovoj bivšoj klupskoj koleginici Mariji Šušić koja je već drugu godinu član Tenta sa velikim šansama da se domogne prvog tima Tent-a u Premijer ligi Srbije.