Odbojka

U subotu prve utakmice polufinala Kupa za odbojkašice

izvor; OSCG | 22:02:2019 | 07:47:02


U subotu, 23. februara, odigraće se dvije polufinalne utakmice Kupa Crne Gore za odbojkašice.

Prvi polufinalni meč odigraće se u sportskom centru “Topolica” u Baru sa početkom od 18 časova, gdje će ekipa Galeb Poliklinika Hipokrat biti domaćin ekipi Morače.

“Očekuje nas težak meč protiv jednog od favorita za oba trofeja, svjesni smo da je iskusna ekipa Morače favorit u ovom duelu, isto tako smo svjesni da postoji revanš i da koji god da bude rezultat ni jednoj ni drugoj ekipi ne garantuje prolaz. Mi ćemo biti spremni, polako dižemo formu i očekujem da pružimo dobru partiju, a za koji će to rezultat biti dovoljno vidjećemo u subotu”, kazao je za sajt OSCG trener ekipe Galeb Poliklinika Hipokrat, Nikola Masoničić.

“Samim tim što ih predvodi najbolji crnogorski trener, selektor Nikola Masoničić, te povratkom u tim dvije iskusne igračice, Šćepanović i Mašanović, prikazanom igrom u dosadašnjem dijelu prvenstva i pozicijom na tabeli, Galeb je favorit u subotnjem meču. Mi ćemo šanse koje nam se ukažu iskoristiti na najbolji mogući način”, izjavio je trener Morače, Predrag Đonović.

Sat kasnije (19 časova), u drugom polufinalnom meču, snage će odmjeriti ekipe Rudara i Luke Bar u sportskom centru “Ada” u Pljevljima.