Odbojka

Kreće polufinalna serija play off-a Prve lige za odbojkašice

by Ilija Kovačević | 09:04:2019 | 21:17:24


Ove srijede (10. april) počinje polufinalna serija play off-a Prve lige za odbojkašice. U prvom susretu sastaće se ekipe Luke Bar i Rudara, a duel u SD “Topolica” zakazan je za 16 sati i 30 minuta.

-Svakako da smo favoriti protiv Rudara, ali to treba dokazati na terenu. Poštujemo rivala sa kojim smo ove sezone veoma uspješno igrali čak četiri puta. Dva puta u prvenstvu i dva puta u Kupu i u svim mečevima smo upisali ubjedljive triijumfe. Branimo titulu šampiona Crne Gore i nedavni poraz u finalu Kupa djevojke moraju brzo da zaborave i nastvae pobjedničku seriu kako bi došli u situaciju da ostvarimo zacrtani cilj – odbranimo titulu, kazao je trener Luke Bar Vladimir Milačić.  

Druga utakmica između Morače i Galeba Poliklinike Hipokrat sa početkom od 20 sati odigraće se u sali Osnovne škole “Radojica Perović”.

“Nakon iznenađenja koje smo napravili u Kupu pokušaćemo da napravimo još jedno u prvenstvu, neće nam biti lako jer igramo protiv iskusne ekipe Morače koja nas je savladala u oba ligaška meča, imamo par treninga do tog meča i u  tom periodu ćemo pokušati da malo osvježimo ekipu. Nažalost, bićemo oslabljeni neigranjem Tijane Tvrdišić, ali to je prilika da neke druge igračice dobiju šansu i dokažu da njih može ozbiljno da se računa” izjavio je trener ekipe Galeb Poliklinika Hipokrat, Nikola Masoničić.
 
Parovi polufinala i satnica;

Prva utakmica;
Luka Bar – Rudar; Srijeda, 10. 04. u 16,30 h SD „Topolica“ – Bar
Sudije su; P. Beljkaš i S. Simonovska (Bar) Linijske sudije; M. Mandić i N. Pejović.

Morača – Galeb Poliklinika Hipokrat; Srijeda, 10. 04. u 20,00 h sala OŠ „Radojica Perović“ – Podgorica
Sudije su; B. Batizić i S. Kovačević (Podgorica) Linijske sudije; S. Osmajić i N. Radivojević.

Revanš utakmice;
Rudar – Luka Bar; Subota, 13. 04. u 16,00 h SC „Ada“ – Pljevlja
Sudije su; S. Kovačević i B. Batizić (Podgorica) Linijske sudije; M. Beljkaš i J. Golubović.

Galeb Poliklinika Hipokrat – Morača; Ponedjeljak, 15. 04. u 16,30 h SD „Topolica“ – Bar
Sudije su; S. Simonovska i P. Beljkaš (Bar) Linijske sudije; M. Mandić i N. Pejović.