Odbojka

Pioniri Bar Volley-a u polufinalu Novog Sada

by Ilija Kovačević | 31:12:2015 | 13:06:17

Pionirska odbojkaška ekipa "BAR VOLLEY"- a, godište  2000-to i mlađi, danas igra polufinale velikog međunarodnog odbojkaškom turniru za mlađe kategorije u Novom Sadu, "Novogodišnji sajam odbojke" protiv beogradskog sastava „Block out“.
           
Odbojkaši iz Bara pod vođstvom trenera Vlada Jovanovića i Mirka Radevića  su u svojoj polufinalnoj grupi upisali sve tri pobjede, tako da su im vrata polufinala bila otvorena i prije poslednjeg trećeg susreta u grupi, koji ništa nije odlučivao ! Mlađani Barani su u svojoj polufinalnoj grupi savladali Proleter iz Zrenjanina, OK Klek i Mladost nadmoćno sa po 2:0 u setovima.                    

Danas u prijepodnevnim satima igraju sa beogradskim OK “Block out” za ulazak u finale koje je na rasporedu u ranim piopodnevnim satima. Polufinalne utakmice, Veliko finale kao i mečevi za treće mjesto igraju se u novosadskoj dvorani “Spens”.
           
Prije ove polufinalne grupe Barani su prvog dana turnira  lagano prošli dalje sa dvije maksimalne pobjede protiv beogradske "Rode " 2:0 i OK"Morava" takođe sa 2:0, dok su takođe prvog dana mansifestacije u finalu prije finala protiv "Block aut-a” poraženi sa 2:1. Po setovima je bilo (21:10,15:21,13:15), ali su oba sastava prošla dalje bez obzira na ishod ovog meča. Po riječima dvojice trenera u ekipi Bar Volley-a je atmosfera sjajna, tako da se sportski Bar već sada može ponositi sa njima poslije svega što su pružili.

Za barski klub u Novom Sadu igraju ; Stefan Radević Stefan Pekić, Marko Kosović, Duško Sekulić, Miloš Kosović, Bogdan Žižić, Vladimir Novović, Danilo Drešić, Stefan Joketić, Danilo Kljakić, Vasilije Novaković i Tadija Klikovac.
 
Pionirke ŽOK Luka Bar u Novom Sadu igraju za plasman od 9 do 16 mjesta
 
Na novosadskom turniru nastupaju i pionirke ŽOK Luka Bar, godište 2001. i mlađe. Kako nam je javio trener Blažo Dobrković, “sirene” danas igraju za plasman od 9 do 16 mjesta, a jutros su bile bolje od ŽOK Šabac sa 2:1 u setovima. Baranke su prije ovog meča pobijedile “Volley team” iz Novog Sada, “Prvi tempo” iz Srema i ŽOK “Grbić” sa po 2:0, dok su poražene od Lucky star-a iz Beograda i “Novog Sada” sa maksimalnih 2:0.

Za Baranke na ovom turniru igraju ; Teodora Gvozdenović, Jasna Rosić, Iva Pepđonović, Elma Zoronjić, Iva Čović, Dragana Bubanja, Teodora Jovančević, Ksenija Dević, Milena Nedović, Sara Kovač, Nikoleta Pavlović i Tamara Vukoslavčević.