Odbojka

Pionirke Galeba prve na turniru u Kotoru

by Ilija Kovacevic | 15:02:2016 | 13:11:20


U nedelju 14.02.2016. u Kotoru je održan odbojkaški turnir za pionirke u organizaciji ŽOK Gimnazijalac, a na kojem su pored ekipe domaćina učestvovali ŽOK Dubrovnik, ŽOK Herceg Novi i ŽOK Galeb.  Galebice su u prvom kolu savladale vršnjakinje iz Herceg Novog rezultatom 2:0,da bi u drugom kolu odmjerile snage sa veoma kvalitetnom ekipom Dubrovnika za koju su u prvoj postavi nastupile dvije starije igračice, ali i pored toga ekipa iz Bara je slavila sa 2:1 u setovima.
 
Nakon tog meča šansu da odmjere snage sa vršnjakinjama iz Kotora su dobile djevojčice rodjene 2003/04  i  2005/06 odigravši dvije prijateljske utakmice. Treća pobjeda na turniru, protiv domacina ŽOK Gimnazijalac od 2:0, kojom su pionirke Galeba osigurale prvo mjesto u konačnom plasmanu turnira.
 
Osvojen turnir u Kotoru je samo nastavak Galebovog uspješnog vikenda, nakon što su u subotu prva i druga ekipa ostvarile maksimalne pobjede u Prvoj odnosno Drugoj odbojkaškoj ligi Crne Gore.
 
Djevojčice koje su učestvovale na turniru u Kotoru :
Sofija Dabović, Petra Kostić, Jelena Franović, Jovana Franović, Lana Labović, Marija Šušić,Tijana Tvrdišić, Marija Tuševljak, Tamara Krkalović, Viktorija Vučićević, Jovana Kovačević,Nevena Vukčević, Andjela Danić, Sara Lalić, Nina Sjekloća, Andrea Kovačević, Simona Petranović, Andrijana Mumović, Anja Šuković, Staša Krivokapić, Nevena Tvrdišić, Maša Dragojević, Marija Čavić, Anastasija Krivokapić, Sara Stević, Nikoleta Vukčević, Tedoroa Čupić, Ilma Pinčić i Nina Krivokapić.