Odbojka

Dan odbojke 29. februar u Sutomoru i Baru

by Ilija Kovacevic | 29:02:2016 | 20:42:30


Dan odbojke u Crnoj Gori, danas su obilježili u školi "Kekec " u Sutomoru kroz lijepu prezentaciju, a uz pomoć stručnog štaba OK Galeb iz Bara. Djeca iz ove škole imala su priliku da osjete ali i da vide čari ovog sporta …
 
Dva časa su protekla veoma uspješno, a posebnu zahvalnost u ime OŠ “Kekec”, izrazili su čelnicima i trenerima OK "Galeb" za današnje angažovanje, kao i na poklonima za odbojkašku školu iz Sutomora koja trenira u sali ove škole.


Curice iz ove škole koje su počele sa treninzima kod trenera Anđele Abazović sada su već velike djevojke, poslije fuzije dva kluba, nastupaju za ekipu barskog Galeba. Kako se moglo danas čuti, one su prvenstveno dobri ljudi što je bio i primarni cilj, a uz to su i dobri sportisti.
 
Na drugoj strani, mladi i talentovani trener OK Sutomora, Anđela Abazović nastavlja sa radom, odnosno stvaranjem novih talenata....


Na kraju ovog druženja povodom svjetskog Dana odbojke, odigran je samo jedan zanimljiv set kako to i pravila nalažu, u kojem su na jednoj strani bile bivše odbojkašice koje su ponikle u školi odbojke u Sutomoru, a na drugoj novi talenti, odnosno polaznici ove odbojkaške škole, koju vodi Anđela.

 
Povodom 29. februara, koji se u odbojkaškom svijetu obilježava kao dan odbojke "ONE DAY MORE FOR VOLLEYBALL" i učenici V-1 OŠ "Jugoslavija" sa učiteljem Vladom Jovanovićem su se pridružili obilježavanju ovog dana, kao desetogodišnji uzastopni državni šampioni na školskoj Olimpijadi !