Odbojka

Galeb obilježio 29.februar - Dan više za odbojku

by Ilija Kovacevic | 02:03:2016 | 21:58:44


Povodom akcije Evropske odbojkaške federecije CEV-a "29.februar - Dan više za odbojku", OK Galeb je uz pomoć OSCG (koji je za tu akciju obezbijedio rekvizite),održao pokazne časove odbojke u OŠ "Anto Djedovic" i "Blažo Jokov Orlandic" u Baru, kao i u OŠ "Kekec" u Sutomoru.
 
 
Pored rada u salama osnovnih škola koji je obuhvatio oko 700 djece, najmladjih uzrasta, uprava kluba obišla je i direktore pomenutih škola kojima je uručila poklone (po jednu mikasa loptu i po tri lopte za mini odbojku svakoj). Pored toga klub je uručio i zahvalnice pomenutim školama na dugogodisnjoj saradnji, kao i kalendare svih selekcija i nezaobilazne Galebove čokolade.
 
 
U realizaciji predavanja tj. prezentacije odbojkaške tehnike,  pored trenera kluba, učestvovale su i Galebove reprezentativke – Ivona Vojvodić, Iva Vujošević, Nikoleta Vujović i Evgenija Milivojević.
 
 
Akcija je naišla na izuzetno pozitivnu reakciju kako kod djece tako i kod direktora  škola, a u salama u kojem su se realizovala predavanja bili su istaknuti baneri CEV-a kao i zastava Odbojkaškog saveza Crne Gore.