Odbojka

Luka Bar 2 pobijedila u majstorici Play – off-a Druge lige

by Ilija Kovačević | 26:03:2016 | 19:26:37

Morača 2 – Luka Bar 2; 0 – 3 (11:25, 8:25, 17:25).

Podgorica, sala OŠ „Radojica Perović“
Sudije ; Batizić S. i Janjević B. (oba iz Podgorice)
 
Morača ; Gošović Šanjević, Protić, Krivokapić, Dragović (cap.), Miljanić, Džudović, Janičić, Globarević, Otašević, Čarapić, Đonović.

Luka Bar 2 ; Bubanja (cap.), Zoronjić, Martinović, J. Rosić, K. Vuković, Pepđonović, Pavlović, Dević, Zavišić, Gvozdenović, Čović, Vukoslavčević.
 
U finalu Play – off-a Druge ženske odbojkaške lige, igraće dva barska kluba, „Luka Bar 2“ i „Galeb 2“.                                          

U trećoj utakmici polufinala tzv. „majstorici“ male „sirene“ su u subotu veče u Podgorici pobijedile domaćina „Moraču 2“ sa maksimalnih 3:0 u setovima.       
      
                                                                

Ovo je veliki uspjeh za pulenke Blaža Dobrkovića i Natalije Milivojević, koje su i u regularnom dijelu Druge lige uz gradskog rivala „Galeb 2“ bile najsupješnije.

“Galeb 2” je izborio plasman u finale Play off-a, nakon što je sa 2:0 u pobjedama savladao ”Ibar” iz Rožaja.

Neposredno nakon utakmice u Podgorici, trener Baranki Blažo Dobrković je za naš portal kazao da je ovo finale rezultat dobrog i napornog rada, odnosno treninga.

- Više od dvije vezane pobjede, raduje me dobra igra moje ekipe, a uz to kvalitet igre se podizao iz meča u meč. Radujem se finalu protiv Galeba jer smatram da su oba sastava zasluženo u finalu, kazao je Dobrković.

Finalna serija Play - off-a počinje narednog vikenda odnosno u terminu od prvog do trećeg aprila, a igra se u dva dobijena meča.