Odbojka

Regionalno u odbojci : dvostruki trijumf OŠ “Jugoslavija”

by Ilija Kovačević | 26:04:2016 | 20:11:52

 
Na regionalnom takmičenju održanom u Herceg Novom odbojkašice i odbojkaši OŠ “Jugoslavija” osvojili su prvo mjesto i tako se plasirali na Državno prvenstvo koje se 7 i 8 maja održava u Baru.

U finalu odbojkašice su savladale ekipu iz Tivta 2:0 !

Za odbojkašice OŠ “Jugoslavija” čiji je trener prof. Goran Kankaraš, igrale su ; Ana Barjaktarović, Lana Marotić, Marijana Mumović, Ksenija Dević, Teodora Gvozdenović, Sara Kovač, Tijana Tvrdišić, Iva Pepđonović, Tamara Vukoslavčević, Ksenija Nikić i Andrea Knežević. 
 
U finalu odbojkaša OŠ"Jugoslavija" je pobijedila OŠ "Drago Milović" iz Tivta 2:0 (25:15,25:19) i po 10-ti put uzastopno postali regionalni prvaci. Na taj način odbojkaši prof. Vlade Jovanovića, po 10-ti put uzastopno su se plasirali na Državno prvenstvo, odnosno olimpijadu početkom maja u Baru.


Muška ekipa je igrala u sastavu ; Miloš Kosović, Bogdan Žižić, Jovan Arsić, Stefan Joketić, Danilo Kljakić, Nikola Radević, Miro Miljanić, Vasilije Novaković, David Mijatović, Tadija Klikovac, Amar Muratović, Božidar Petković, Avram Božović, Filip Đonović i Ivan Lješević.