Odbojka

Anđeline "Galebice" jure trofej

by Sutomorske novine | 05:05:2016 | 20:38:09


Odbojkašice Galeba – Sutomore u nedjelju ujutru u meču protiv podgoričke Budućnosti bore se za ulazak u polufinale crnogorske mini odbojke koja se prvi put igra od ove godine.

Do četvrtfinala mlađane Sutomoranke zabilježile su samo jedan poraz, i tako već postale najprijatnije iznenađenje takmičenja.
 
Od 14 ekipa koje se takmiče u nacionalnom šamionatu najmlađih odbojkašica Sutomoranke su na drugom mjestu po ostvarenom rezultatu, a trener „Galebica“ Anđela Abazović kaže da su njene izabranice odlično motivisane i da jurišaju na sami vrh.
 
„Već smo napravili veliki uspjeh, ali nećemo se time zadovoljavati. Daćemo sve od sebe da dođemo do pobjedničkog postolja. Imamo kvalitet, dobru volju i riješeni smo da obradujemo naše Sutomorane trofejom sa najelitinijeg nacionalnog takmičenja za pionirski uzrast „ – kaže Abazovićka za portal „Sutomorske novine“.


Iako šefica stručnog štaba sutomorskih „galebica“ od danas dobija profesionalni angažman kao profesor fizičkog vaspitanja u jednoj podgoričkoj školi, Abazovićka kaže da ni pod razno ne razmišlja o prekidu saradnje sa školom odbojke koju je osnovala i sa kojom je za kratko vrijeme napravila zaista impresivan rezultat.