Odbojka

Prijem za odbojkaške vicešampionke iz Mrkojevića

| 20:05:2016 | 20:47:17


Danas je u Osnovnoj školi “Mrkojevići” organizovan prijem za odbojkašice Omladinskog odbojkaškog kluba “Mrkojevići”, osvajača drugog mjesta na nedavno održanom prvenstvu Crne Gore u “Mini odbojci”.

Njih i njihove trenere primio je direktor škole Osman Grgurević.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam mogao danas da se družim sa mladim odbojkašicama koje su zauzele drugo mjesto u Crnoj Gori u svom uzrastu. Ovo je mladost Mrkojevića koja dokazuje da posjeduje vrhunski kvalitet. Mi, u našoj školi smo, na neki način i željeli da se ovo desi i u tom pravcu smo usmjerili našu logističku podršku OOK “Mrkojevići”, i ja se nadam da će se ovakvi rezultati ponavljati i na narednim takmičenjima”, istakao je direktor Grgurević, i dodao: 


“Klub je za kratak period uz pomoć roditelja djece koja treniraju u njemu, bez obzira na nedostatak tehničko – materijalih uslova, i uz pomoć privrednika našeg kraja, firme “Kalamper” i gospodina Muharema Đurovića najavio da postaje ozbiljan sportski subjekat u Crnoj Gori i pravi reprezent našeg kraja.”

“Ovaj rezultat i uspijeh, dobijaju na značaju ako znamo da je odbojka u Mrkojevićima oduvijek imala tradiciju. Sigurni smo da će ova generacija odbojkašica biti uspješna predvodnica našeg kluba i ženske školske odbojke u Crnoj Gori. Nadamo se da će ovaj rezultat, između ostalog, pokrenuti ideju među zajednicom da se u Mrkojevićima obezbjede tehnički uslovi za školski i klubski sport ”, istakli su treneri Elvir Bajramović i Vladan Mihailović.

Nakon prijatnog druženja, pehar namjenjen vicešampionu, svečano je postavljen u školskim vitrinama.