Odbojka

Juniorke poražene od Srbije, sa Turskom u polufinalu (20h)

by OSCG | 04:08:2016 | 20:37:36


Crna Gora – Srbija 0 : 3 (19:25; 12:25; 20:25)
 
Poslije dvije startne pobjede protiv Moldavije i Makedonije sa po 3:0, u meču koji je odlučivao o pobjedniku grupe A, reprezentacija Crne Gore poražena je od Srbije maksimalnim rezultatom.

Naše juniorke su odlično parirale favorizovanoj ekipi Srbije u prvom i trećem setu, kada su protivnice tek u samom finišu seta uspijevale da riješe setove u svoju korist.

“Zadovoljna sam pruženom igrom. U prvom i trećem setu smo pokazali da možemo da igramo sa aktuelnim juniorskim prvakom Evrope. U ključnim momentima presudilo je njihovo iskustvo. Mi sada razmišljamo o sjutrašnjem polufinalnom meču, da pokušamo da pružimo još bolju partiju” – izjavila je nakon meča Teodora Čavić, odbojkašica barskog Galeba.

Za Crnu Goru na ovoj Balkanijadi igraju i četiri odbojkašice iz Bara, primač servisa/korektor : Teodora Čavić (Galeb) i Dijana Vuković (Luka Bar), srednji bloker: Tijana Kruta (Luka Bar) i libero: Ksenija Dević članica (Luke Bar).

Naša reprezentacija u petak od 20h igra polufinalni meč protiv reprezentacije Turske, koja je zauzela prvo mjesto u grupi B.