Odbojka

8. Ljetnje Kalamper Sportske igre Mrkojevići 2016

| 08:08:2016 | 21:55:44


Odigrani prvi mečevi ½ finala odbojkaškog turnira, popularne „pletenice“ odigrale I kolo „mini odbojke“, Ajla Perazić najbolja u skok u dalju!

„Pletenice“ su bile talične za današnji program, njihovim izlaskom na poligon OŠ „Mrkojevići“ u Pečuricama ugrijalo je sunce čekano svih ovih dana. Ekipe sastavljene od igračica OOK „Mrkojevići“ odigrale su prvo kolo turnira „mini odbojke“.

U prvom meču dana “Velje selo” je savladalo ekipu “Kameničkog mosta” sa 2:0, u drugom meču ekipa “Velikog pijeska” bila je bolja rezultatom 2:0 od talentovane ekipe OOK “Mrkojevići2. Turnir „mini odbojke“ se nastavlja u srijedu.


U muškoj konkurenciji aktuelni šampion ekipa “Gorane” svladala je “Kunje” sa rezultatom 2:0 (25:14, 25:18) i tako došla na prag velikog fnala.

U drugom meču dana, sastali su se “Ultras – OOK “MRKOJEVIĆI” i “Central beach”. Viđena je sjajna odbojka, na kraju su slavili “Ultrasi” 2:1 (25:23, 20:25, 15:8).


Današnjim danom završeno je takmičenje u skoku u dalju za djevojčice.

Najbolja ove godine je Ajla Perazić, vicešampionka je Šejla Arabelović, treća je Alma Đurović.

Kod starijih djevojčica prvo mjesto pripalo je Seni Pelinković, druga je Adelisa Čantić, treće mjesto je osvojila Amina Vukić.