Odbojka

Crnogorske odbojkašice večeras otputovale za Grčku

| 10:09:2016 | 23:31:34


Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Dragan Nešić, objavio je konačan spisak odbojkašica za kvalifikacione turnire za Evropsko prvenstvo.

Crnogorske odbojkašice su večeras otputovale iz Bara gdje im je bila baza prethodnih dana, a od sjutra biće gošće Grčke i sa selekcijom te države odigraće tri prijateljska meča.

Ti dueli, od nedjelje do utorka, biće posljednja provjera crnogorskim odbojkašicama uoči kvalifikacionih turnira za Evropsko prvenstvo.

Naše odbojkašice igraće u nedelju u 18:30h po našem vremenu prvu utakmicu, dok će u ponedeljak i utorak utakmice sa Grčkom biti u 15 časova po našem vremenu.

Sa ekipom zbog zdravstvenih problema nije otputovala srednji bloker Andrea Laković, pa je umjesto nje pozvana Marija Sandić ...
 
Nešić računa na 13 odbojkašica. Na spisku su:

Tehničari:

Evgenija Milivjević i Tamara Roganović;

Primači - Tatjana Bokan, Ksenija Ivanović, Dragana Peruničić, Danijela Džaković i Jelena Cvijović;

Korektori - Nikoleta Perović i Katarina Budrak;

Srednji blokeri - Ana Otašević, Marija Milović, i Marija Sandić

Libero - Melisa Cenović.

Naša reprezentacija igraće turnire kvalifikacija u Sofiji (Bugarska) 16-18.septembra i Pjatri Nemc (Rumunija) 22-24.septembar, a protivnik će nam, osim Bugarske i Rumunije, biti i selekcija Švajcarske.

Selektoru Draganu Nešiću u radu će pomagati Milan Marković, kondicioni trener je Nenad Đurović, fizioterapeut Damir Zejnilović, statističar Pavle Drecun, a tim menadžer ekipe biće Jovan Ćulafić.
 

Boškan skratio spisak za kvalifikacije

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Slobodan Boškan, objavio je konačana spisak igrača za kvalifikacione turnire za Evropsko prvenstvo.

Turniri će biti odigrani od 16. d0 18. septembra u Podgorici i sedam dana kasnije u Las Palmasu.

Boškan se danas zahvalio srednjem blokeru Bojanu Radoviću, dok je Marko Bojić od jutros sa reprezentacijom, nakon dolaska iz Koreje, gdje je boravio zbog klupskih obaveza.

Boškan računa na 14 igrača. Na spisku su:

Tehničari: Simo Dabović, Rajko Strugar i Nikola Radonić

Korektori: Miloš Ćulafić, Aleksandar Minić i Luka Babić.

Primači servisa: Vojin Ćaćić, Marko Bojić, Božidar Ćuk i Marko Vukašinović.

Srednji blokeri: Gojko Ćuk, Ivan Ječmenica i Blažo Milić.

Libero: Nikola Lakčević