Odbojka

“Galeb Kup 2016” za Ivu

| 03:10:2016 | 19:28:12


Za vikend je u sali OŠ “Jugoslavija” odigran dvodnevni odbojkaški turnir Galeb Kup. U okviru turnira prikupljan je novac za pomoć teško oboljeloj dvanaestogodisnjoj odbojkašici Ivi Bijelić iz Herceg Novog za čije liječenje je potrebno još oko 100 hiljada eura! 

Akcijom je rukovodio Božidar Nikolić Čarli, kao koordinator za opštinu Bar.

-Moju ideju su podržali svi ženski i muški odbojkaški klubovi u Crnoj Gori, kao i rukovodstvo OSCG,ali i sve kategorije ženske i muške odbojkaške reprezentacije Crne Gore, kazao je Čarli za naš portal i dodao ;

-ŽOK Galeb je sproveo akciju u okviru svog jubilarnog desetog turnira! Neki klubovi koji nijesu učestvovali na ovom turniru a podržali su akciju za pomoć Ivi, uplatili su ili će uplatiti novac na žiro račun !

-Za dva dana turnira ``Galeb Kup-a 2016`` Bar je sakupljeno 721.40 euro, koje je Čarli jutros uplatio na žiro račun!


-Hvala svima koji su donirali za Ivino liječenje a posebnu zahvalnost upućujem upravi ŽOK Galeb, odnosno Rajku Tijaniću kao glavnom organizatoru turnira, članu uprave i treneru najmladjih kategorija u ovom klubu, Nikoli Vujačiću predsjedniku ŽOK Galeb, te trenerima Nikoli Masoničiću i Zlatku Ćaćiću, koji su prihvatili i realizovali moju ideju da se prikupi novac za Ivu u okviru ovog turnira, kazao je Čarli uz poruku da se akcija nastavlja i da su svi dobro došli.