Odbojka

U nedelju startuje „Jugopetrol EKO mini odbojka“

izvor ; OSCG | 21:10:2016 | 20:23:26


Jugopetrol EKO mini odbojka, projekat koji OSCG organizuje drugi put, ovaj put uz pokroviteljstvo kompanije Jugopetrol AD, startovaće u nedjelju, 23.oktobra, sa početkom u 10 časova, u dvorani Gimnazije „Slobodan Škerović“.

Na svečanom otvaranju učestvovaće predsjednik OSCG Cvetko Pajković, izvršni direktor kompanije  Jugopetrol AD Andreas Triantopoulos, marketing menadžer Jugopetrol AD Dunja Zeković-Đonaj, naš proslavljeni odbojkaški trener Igor Kolaković, nekadašnji kapiten reprezentacije Crne Gore, a sada trener Budvanske Rivijere Milan Marković, kao i seniorski reprezentativci Crne Gore Evgenija Milivojević i Nikola Lakčević.

U sklopu programa planirano je da se odigra revijalni set sa najmlađima, a nakon toga bi bila organizovana i nagradna igra za učesnike takmičenja.

Ceremoniju otvaranja ćete takođe moći da pratite i uživo na portalu MNE Sport, kao i utakmice sa minimum jednog od ukupno tri terena.

Jugopetrol EKO mini odbojka igraće se svake nedjelje u dvorani Gimnazije „Slobodan Škerović“ i u njoj će učestvovati 41 ekipa.