Odbojka

OK Bar volley dobio pojačanje

by Ilija Kovačević | 01:12:2016 | 18:10:00


Novi član OK Bar volley je srednji bloker Tomo Pekić (26 godina). On je ugovor potpisao do kraja sezone.

Prilikom potpisivanja ugovora Pekić je kazao da mu je drago što se poslije duže pauze i odsustvovanja sa terena vraća svojoj prvoj sportskoj ljubavi.

-„Prepoznao sam zaista kvalitetan rad u ovom klubu, i nadam se da ću talentovanim i mladim momcima biti od koristi da prije svega svojim iskustvom donesem onaj neophodni impuls kako bi u nastavku sezone pokušali da ostvarimo još bolje rezultate“, kazao je Pekić koji pored pozicije srednjeg blokera po potrebi može igrati i na mjestu korektora

Pekić koji je karijeru počeo u MOK Luka Bar, a kasnije dugo godina sa uspjehom igrao Studentsku ligu Crne Gore, ima pravo igranja već u subotu veče kada Barani u ¼ finalu Kupa Crne Gore dočekuju nikšićki Voley star.

Naime, u subotu, 3.decembra odigraće se četvrtfinale Kupa Crne Gore za odbojkaše, a prva na programu je utakmica između Budućnost Capital Plaze i Sutjeske, koja se igra od 19,30 časova u „Univerzitetskoj dvorani“ u Podgorici.

Druga utakmica četvrtfinala igra se istog dana, od 20,30 časova u SD “Topolica”, gdje će se sastati Bar volley i Volley star.

Utakmicu iz Bara moći ćete da pratite uživo i preko live streama na www.mnesport.me. ili na sajtu www.oscg.me.

U četvrtfinalu su slobodni finalisti prošlogodišnjeg Kupa, Budvanska rivijera Budva i Jedinstvo Bemax, koji su time izborili direktni plasman u polufinale Kupa Crne Gore.