Odbojka

Nešić odredio konačan spisak za prvi turnir u Gruziji

izvor ; OSCG | 14:06:2017 | 21:21:10


Selektor ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore Dragan Nešić, odredio je konačan spisak odbojkašica za prvi turnir Evropske lige 2017, koji se igra u Gruziji (Tbilisi) 16-18.juna.

Pored naše selekcije, u grupi B učestvuju i selekcije Francuske, Gruzije i Ukrajine. Nakon turnira u Gruziji, odbojkašice će učestvovati i na drugom turniru u Nantu (Francuska) 23-25.juna, gdje će se sastati sa istim protivnicima. Finalnu fazu igraće 4 selekcije, i to: pobjednici grupa A i C, i “Ekipa 1” i “Ekipa 2”.

Ekipe 1 i 2 će biti: pobjednik grupe B i najbolje rangirana drugoplasirana ekipa, pod uslovom da Francuska nije pobjednik grupe B, ili dvije najbolje drugoplasirane ekipe, pod uslovom da je Francuska pobjednik grupe B. Francuska je učesnik Gran Prija, pa iz tog razloga neće učestvovati u finalnoj fazi takmičenja, kako je saopšteno iz CEV-a. Više informacija o Evropskoj ligi na OVOM linku.

Naša reprezentacija otputovala je večeras, preko Istanbula za Tbilisi. Osim selektora Nešića, sa ekipom putuju pomoćni trener Nikola Masoničić, fizioterapeut Mitar Vujović, statističar Pavle Drecun i tim menadžer Ivan Bošković.
 
TEHNIČARI
Evgenija Milivojević
Tamara Roganović
 
KOREKTORI
Nikoleta Perović
Elza Hadžisalihović
 
SREDNJI BLOKERI
Ana Otašević
Marija Milović
Andrea Laković
Mina Dragović
 
PRIMAČI SERVISA
Dragana Peruničić
Jelena Cvijović
Ksenija Ivanović
Danijela Džaković
 
LIBERI
Anja Pejović
Iva Vujošević