Odbojka

Anka Ivanović CEV Supervizor Lige šampiona za 2017-18

| 29:07:2017 | 21:06:20


Crnu Goru će, osim Jedinstva Bemax iz Bijelog Polja, u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju predstavljati i dva supervizora: naša sugrađanka Anka Ivanović i Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG.

CEV je odabrao 46 Supervizora iz 56 zemalja članica Evropske odbojkaške Konfederacije, koji će biti zaduženi za perfektnu organizaciju utakmica Lige šampiona za narednu sezonu.

Tom prilikom, CEV je u petak i subotu organizovao seminar Supervizora za Ligu šampiona, kojem su prisustvovali i naši supervizori, Anka Ivanović (bivša odbojkašica Luke Bar, kasnije odbojkaški sudija i delegat) i Ivan Bošković.

Nakon što je predsjednik Komisije za Kupove Roman Stanislavov pozdravio prisutne Supervizore, članovi Komisije prezentirali su izmjene u takmičenjima za narednu sezonu i na čemu će CEV najviše zahtijevati tokom Lige šampiona.

Po završetku seminara, svi Supervizori će pogledati i finalnu utakmicu prvog evropskog prvenstva za pionirke, koje se igra u dvorani “Hristo Botev” u Sofiji, a u kojem će se za zlato boriti Italija i Rusija.