Odbojka

Stefan Radević novi član novosadskog Dunav volley-a

by Ilija Kovačević | 27:08:2017 | 11:46:00


Stefan Radević, dosadašnji “primač” člana prve odbojkaške lige Crne Gore “Bar volley-a” iz Bara, novi je član “Dunav volleya” iz Novog Sada.

Njegov novi klub (inače filijala novosadske Vojvodine) je član Druge lige Srbije, a ugovor je potpisan na dvije godine. Radević je skoro dva mjeseca bio na treninzima u Novom Sadu gdje je zadovoljio upravu i trenera koji su mu bez razmišljanja ponudili dvogodišnju saradnju.  


Pripreme Dunav volley-a za novu sezonu počinju prvog septembra, a mladi i super talentovani crnogorski reprezentativac od nove sredine dosta očekuje.

“Veoma sam zadovoljan što mi se ukazala ovakva prilika, jer se u Srbiji pogotovo u Novom Sadu se igra jako kvalitetna i dobra odbojka. Za moje napredovanje u odbojci je ovo veoma važan i nadam se dobar potez. Na probu sam bio oko dva mjeseca i veoma sam zadovoljan radom u klubu, kako sa mlađim kategorija, tako naravno i seniorima. Za sada sam najmlađi u seniorskom timu, što mi daje još veći motiv da se dokazujem i napredujem. Potrudiću se da iskoristim svaku šansu na najbolji mogući način. Ujendo, zahvalio bih se mojim dosadašnjim trenerima koji su mi najviše pomogli u radu Draganu Njaci Dobrkoviću,Vladu Jovanoviću i Mirku Radeviću” – kazao je za naš portal Stefan Radević novi član Dunav Volley-a.

Stefan je prošao sve selekcije Bar volley-a kao i svih mlađih crnogoskih selekcija gdje je bio jedan od najboljih igrača.