Odbojka

Zarija Franović novi je predsjednik Skupštine ŽOK Luka Bar

| 19:09:2017 | 18:20:57


Redovna Skupština ŽOK “Luka Bar” održana je u subotu 16.septembra 2017.godine u prostorijama Luke Bar. Na dnevnom redu Skupštine bilo je šest tačaka ; Usvajanje zapisnika sa prethodne sjednice, Izbor predsjednika Skupštine, Izmjene i dopune Statuta, Razrješenje i izbor članova Upravnog odbora, Izbor članova Nadzornog odbora i Tekuća pitanja.
 
Nakon konstatovanja ostavke dosadašnjeg predsjednika Skupštine, Sloba Pajovića, za novog predsjednika jednoglasno je izabran mr Zarija Franović, Izvršni direktor Luke Bar. Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, Franović je kazao da će dosljedno reprezentovati klub i da će klubu, stručnom štabu i igračicama pružati stoprocentnu podršku, ali i da zahtijeva i očekuje rezultate.
 
“Da bi klub bio dobar i uspješan, kompanija Luka Bar mora biti uspješna. I kao što će se raditi na povećanju i valorizaciji kapaciteta Luke Bar i što uspješnijem poslovanju, tako će se raditi i na tome da ŽOK Luka Bar ne bude samo apsolutni šampion države Crne Gore, već i šampion u međunarodnim okvirima ” - kazao je Franović.
 
Nakon rasprave i usvajanja zaključaka i odluka po tačkama tri i četiri, imenovani su novi članovi Upravnog odbora i novi članovi Nadzornog odbora.
 
Novi članovi UO su: Nenad Vujanović, Snežana Vuksanović, Sanja Martinić, Vladimir Banović i Milica Šestović, a za članove NO izabrani su Anka Mirović, Aleksandar Barlović i Ljubo Đukanović.
 
Šef stručnog štaba Vladimir Milačić upoznao je predsjednika Skupštine i sve prisutne sa  trenutnim stanjem u klubu, kao i planovima i aktivnostima za naredni period - Prvenstvo Crne Gore i Kup Crne Gore. Uz preporuku da je potrebno preduzeti niz aktivnosti za bolje funkcionisanje kluba, marketinšku promociju i predstavljanje, izražena je želja i ambicija da Bar bude odbojkaški centar Crne Gore.